05 de maig 2010

Truita d'espinacs

En aquesta recepta no posaré ni els ingredients ni les quantitats ja que ho fet tot a ull i amb algunes restes de menjar que em quedaven. La idea era acabar-me uns espinacs que tenia al congelador i després de pensar una estona sobre com fer-ho he decidit fer-ne una truita afegint-hi panses i pinyons.

Així que primer de tot he tret els espinacs del congelador i els he possat en una cassola amb aigua. He deixat que arribés a l'ebullició, he baixat el foc (en aquest cas la placa vitroceràmica) i he deixat que s'anessin coent entre uns 5 i 10 minuts més. Els he escolat i he posat a calentar en una paella una mica d'oli. Quan estava calent hi he tirat els espinacs i un grapat de panses i com que no tenia pinyons, hi he afegit tallada a trossets ben petits una salsitxa i mitja que tenia a la nevera. Ho he remenat tot mentre es sofregia i ho he posat tot en un bol gran on he tirat dos ous i una mica de sal i ho he barrejat ben barrejat. He posat una miqueta més d'oli a la paella i al calentar-se he tirat tota la barreja:

Esperem una estona a que es faci la part d'abaix (sempre és fa difícil de dir quan està feta) i amb cura de no cremar-nos i amb l'ajuda d'un plat auxiliar, li donem la volta i la coem per l'altra costat:

I ja ens la podem menjar, avui acompanyada d'una mica d'enciam i pa torrat. Trobo que això de les truites és un gran invent. Que aprofiti!