29 de desembre 2007

Avellanes garrapinyades

Ingredients:
avellanes
sucre
aigua (molt poca!!)

Preneu les avellanes, i les torreu una mica a la paella. Hi afegiu el sucre (la meitat de volum que d'avellanes, però va una mica al gust...), i una mica d'aigua (mitja tassa de cafè). Remeneu amb una cullera de fusta, que el sucre es vagi desfent i es vagi enganxant a les avellanes, i retireu-ho abans que marxi tota l'aigua. Poseu les avellanes en un plat, separades perquè no s'enganxin unes amb les altres, i ho deixeu refredar. Boníssimes i molt molt molt fàcil. Menys d'un quart d'hora de feina. Les de la foto són les meves!!! Bona pinta eh...?

Evidentment, podeu garrapinyar qualsevol fruit sec que us caigui als dits.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Mmm! Avellanes enlloc d'ametlles... Ha de ser boníssim!
Bon any nou!

eva ha dit...

Gràcies Gemma, bon any nou a tu també.

Sí, bonississississíssimes ;)