05 de maig 2010

Truita d'espinacs

En aquesta recepta no posaré ni els ingredients ni les quantitats ja que ho fet tot a ull i amb algunes restes de menjar que em quedaven. La idea era acabar-me uns espinacs que tenia al congelador i després de pensar una estona sobre com fer-ho he decidit fer-ne una truita afegint-hi panses i pinyons.

Així que primer de tot he tret els espinacs del congelador i els he possat en una cassola amb aigua. He deixat que arribés a l'ebullició, he baixat el foc (en aquest cas la placa vitroceràmica) i he deixat que s'anessin coent entre uns 5 i 10 minuts més. Els he escolat i he posat a calentar en una paella una mica d'oli. Quan estava calent hi he tirat els espinacs i un grapat de panses i com que no tenia pinyons, hi he afegit tallada a trossets ben petits una salsitxa i mitja que tenia a la nevera. Ho he remenat tot mentre es sofregia i ho he posat tot en un bol gran on he tirat dos ous i una mica de sal i ho he barrejat ben barrejat. He posat una miqueta més d'oli a la paella i al calentar-se he tirat tota la barreja:

Esperem una estona a que es faci la part d'abaix (sempre és fa difícil de dir quan està feta) i amb cura de no cremar-nos i amb l'ajuda d'un plat auxiliar, li donem la volta i la coem per l'altra costat:

I ja ens la podem menjar, avui acompanyada d'una mica d'enciam i pa torrat. Trobo que això de les truites és un gran invent. Que aprofiti!

3 comentaris:

Anna ha dit...

De tota la vida, si no tenim pinyons... hi posem salsitxa! ho haurem de recordar per Tots Sants ;)

Fa bona pinta, me'n podries guardar un trosset perquè la provi.

Elena ha dit...

Ves per on...buscant ressenyes de llibres i receptes de cuina per la web, em trobo un dels membres del tribunal de presentació del meu Treball de Final de Carrera a l'EPSC...en Pere Bruna! Una curiosa coincidència!

Pere ha dit...

Sincerament Elena no recordo el teu TFC, però espero que hagis pogut trobar informació útil en alguna de les poques receptes que anem penjant per aquí. I gràcies per visitar-nos!