Recepta enviada pel Roger i que va ser l'origen d'un sopar a casa meva amb aquest plat de segon i una tartiflette de primer (veure amunt):
- Agafes varis tipus de carn (o no). En realitat nosaltres ho vam fer per acabar sobres.
- Mitja llauna de paté (depenent de la quantitat de carn)
- Ceba
- Llet
- Farina
- Mantega
- Oli
- Formatge rallat
- Pasta de full dels congelats.
Primer de tot sofregeixes la ceba (força quantitat) amb la paella amb oli. Un cop la ceba està daurada, li afegeixes la carn tallada a trossets petits o esmicolada i vas remenant perquè no se't cremi fins que està ja força feta. Llavors ho treus del foc. Ho tritures tot amb el minipimer per eliminar els "tropezones". Aleshores li afegeixes el paté (nosaltres vam utilitzar una mica més de mitja llauna per fer vuit "bombes").
Prepares una beixamel amb la mantega, la farina i la llet i l'afegeixes a la carn. Remenes bé perquè es barregi to i quedi com una pasta. Un cop ho tens tot homogeni, ho vas posant en cadascuna de les pastes de full que has comprat. Li tires formatge rallat per sobre i ho poses al forn a uns 180º fins que el formatge queda desfet (pensa que la carn ja està feta). Ho treus i... voilà! Una bomba de colesterol llesta per ser servida!
A l'hora de servir, pensa que cada element atipa força eh?
- Agafes varis tipus de carn (o no). En realitat nosaltres ho vam fer per acabar sobres.
- Mitja llauna de paté (depenent de la quantitat de carn)
- Ceba
- Llet
- Farina
- Mantega
- Oli
- Formatge rallat
- Pasta de full dels congelats.
Primer de tot sofregeixes la ceba (força quantitat) amb la paella amb oli. Un cop la ceba està daurada, li afegeixes la carn tallada a trossets petits o esmicolada i vas remenant perquè no se't cremi fins que està ja força feta. Llavors ho treus del foc. Ho tritures tot amb el minipimer per eliminar els "tropezones". Aleshores li afegeixes el paté (nosaltres vam utilitzar una mica més de mitja llauna per fer vuit "bombes").
Prepares una beixamel amb la mantega, la farina i la llet i l'afegeixes a la carn. Remenes bé perquè es barregi to i quedi com una pasta. Un cop ho tens tot homogeni, ho vas posant en cadascuna de les pastes de full que has comprat. Li tires formatge rallat per sobre i ho poses al forn a uns 180º fins que el formatge queda desfet (pensa que la carn ja està feta). Ho treus i... voilà! Una bomba de colesterol llesta per ser servida!
A l'hora de servir, pensa que cada element atipa força eh?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada